Advertisement

Livestream #1 - Kamado basis workshop

Livestream #1 - Kamado basis workshop Onze workshops zijn enorm populair, deze maanden hadden we er zo'n 6 per week gepland op allerlei niveau’s en verschillende onderwerpen. Super jammer dat ze geen doorgang kunnen vinden. Want onze kennis delen is het liefste wat we doen! Daarom gaan we op 26 april om 14u de workshop volledig digitaal geven! Je mag gratis meekijken én meedoen met chefs Zowie en Joey, ze gaan je helemaal meenemen in de basis van de kamado. Heb je vragen? Stel ze tijdens de video livestream en we behandelden ze direct!

WAT GAAN WE DOEN?
- Kamado basis: werking, temperatuur beheersing, aansteken, ..
- Verschillen tussen de meest populaire kamado merken
- Verdere theorie: kerntemperatuur, roken, brandstof, accessoires, ..
- We gaan 5 leuke gerechten bereiden; afwisseling tussen vlees, vis en groenten. De recepten hiervan krijg je nagestuurd.
- Verschillende technieken: pizza techniek, grillen, (in)direct, slowcooken, roken en bakken.

Wij streamen live vanuit onze workshop ruimte waar we allerlei kamado’s bij de hand hebben zoals Big Green Egg, Kamado Joe en Bastard. Niet alleen handig wanneer je van plan bent om een kamado aan te schaffen, maar zeker ook als opfrissing van je kennis om het seizoen lekker te starten!

De workshopruimte wordt omgebouwd tot TV studio met meerdere professionele camera’s en bemensing, we gaan er weer iets moois van maken!

workshop

Post a Comment

0 Comments